Huis verhuren

Heeft u een woning, appartement, studio of kamer die u wilt verhuren? VSM verhuur is hierin graag uw partner. Benieuwd naar onze werkwijze?

 

Huis verhuren in Arnhem en omstreken

In 6 stappen naar een nieuwe woonruimte!

Stap 1: 1e Afspraak

Wij komen vrijblijvend bij u om u te informeren over onze werkwijze. Tijdens dit gesprek bespreken wij met u uw wensen en zullen wij u een deskundig advies geven over de huurprijs.

Stap 2: Aanbieden

Als u Van Sonsbeek makelaars opdracht heeft gegeven om de woning te verhuren zullen wij de woning aanbieden bij de woningzoekenden in ons eigen bestand. Tevens zullen wij de woning uiteraard breed in de markt zetten door onder andere vermelding op diverse website waaronder Funda.

Stap 3: Bezichtigen

Zodra wij potentiële huurders hebben gevonden, plannen wij een bezichtiging met één van onze makelaars. Na de bezichtiging zullen wij u een terugkoppeling geven om het resultaat van de bezichtiging door te geven.

Stap 4: Screening

De potentiële huurder geeft aan de woning graag te willen huren! Wij voeren de screening uit met de NVM woontoets via Validata Group. Wanneer de kandidaat aan alle voorwaarden voldoet, kunt u aangeven of u met deze partij de huurovereenkomst wenst aan te gaan en onder welke voorwaarden. Alle gemaakte afspraken en voorwaarden verwerken wij in een huurovereenkomst.

Stap 5: Sleuteloverdracht

Na het ontvangst van de eerste betaling zal de sleuteloverdracht plaatsvinden. Op deze dag zullen wij een check-in van de woonruimte uitvoeren, zodat u een rapport heeft van de staat van de woning aan het begin van de huurperiode. We gebruiken hiervoor een uitgebreid inspectieformulier, maken foto’s, noteren meterstanden en controleren alle apparatuur.

Stap 6: Ontzorgen

Wilt u geen zorgen over het beheer van uw woning? Laat ons uw woning beheren op financieel en technisch niveau. Voor huurders zullen wij dan het aanspreekpunt zijn bij eventuele mankementen en bij het niet tijdig betalen van de huur zullen wij, namens u, actie ondernemen. Ook na een sleuteloverdracht zijn wij er voor u!

Waarmee kunnen we u helpen?

Huis huren

In 6 stappen naar een nieuwe woonruimte!

Huis verhuren

Heeft u een woonruimte die u wilt verhuren?

Hulp bij huren

Zoek je hulp bij de zoektocht naar de ideale woning.

Neem contact met ons op

VSM verhuur

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vsmverhuur.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur. Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van VSM verhuur en worden niet aan derden verstrekt.
NVMfundaVastgoed gecertificeerd