Contact

VSM verhuur

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur. Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Sonsbeekweg 28 | makelaar Arnhem

Mike Kudrya

NVM Makelaar

026-3828853
06-83678791
mike@vansonsbeeckmakelaars.nl

Mike Kudrya | NVM makelaar/taxateur RMT

Na ruim 15 jaar ervaring te hebben opgedaan in de makelaardij ben ik op een punt gekomen waarbij ik mijn passie voor het vak, de huizen en het ondernemerschap wil combineren in mijn eigen kantoor! In 2014 is Van Sonsbeeck makelaars ontstaan uit liefde voor het vak waar ik al mijn passies in kwijt kan. Ik word gelukkig als ik cliënten persoonlijk en van A tot Z kan helpen.

Na de HAVO heb ik gestudeerd aan de MTS bouwkunde in de richting Beheer. Eenmaal afgestudeerd heb ik een half jaar gewerkt als assistent uitvoerder op de bouw. Aangezien ik nog erg jong was, heb ik weer een studie opgepakt en wel aan de Hogeschool HBO Makelaardij. Deze keuze was voor mij niet erg lastig aangezien de “bouwstenen” voor mij op de juiste plek begonnen te vallen. De bouwwereld evenals huizen heb ik altijd interessant gevonden en onderhandelen/verkopen is iets wat er bij mij al vroeg in zat. Al met al maken deze combinaties mij tot een allround makelaar.

Vrije tijd komt bij mij zelden voor maar buiten het werk om sta ik graag samen met mijn zoontje op het voetbalveld.

Colette Aronstein

NVM / ARMT makelaar

026-3828853
colette@vansonsbeeckmakelaars.nl

Colette Aronstein | NVM / ARMT makelaar

Tijdens mijn afstudeerperiode aan de Hogere Hotelschool in Apeldoorn/Deventer, ben ik per toeval in de makelaardij terecht gekomen. In eerste instantie als bijbaan, maar al gauw kwam ik er achter dat ik verder wilde in dit vak.

Gelukkig werd mijn contract destijds dan ook verlengd en na vier jaar, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Begin december 2019 ben ik in dienst getreden bij Van Sonsbeeck makelaars, waar ik mij erg gewaardeerd voel en mij verder kan ontwikkelen. Momenteel ben ik, binnen ons team, verantwoordelijk voor alles rondom de verhuur van woningen. Daarnaast ben ik bezig met de opleiding voor zelfstandig makelaar (K-RMT), om mijn carrière een extra impuls te geven en als zelfstandig NVM makelaar te mogen werken.

In mijn vrije tijd ben ik net zo'n bezige bij als op kantoor en ben ik - met lekker weer - voornamelijk te vinden in mijn volkstuin, het bos of ergens anders in de natuur. Met minder goed weer houd ik mij ook goed bezig, met onder andere schilderen, haken, koken, bakken en lezen.

Mijn droom is om ooit een (oude) boerderij te kopen, waar ik al mijn hobby's samen kan laten komen en zelfvoorzienend kan leven.

Puck van der Zee

Commercieel medewerker

026-3828853
puck@vansonsbeeckmakelaars.nl

Puck | Commercieel medewerker

Na het afronden van mijn audiovisuele studie aan het Cibap in Zwolle en mijn studie Vakman-leidinggevende aan het Rijn IJssel was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze vond ik uiteindelijk bij Van Sonsbeeck makelaars!

De interesse in vastgoed en makelaardij begon al bij de zoektocht naar mijn eigen woning. Deze zoektocht gaf mij enig inzicht in de werkwijze en processen van de makelaardij. Bij Van Sonsbeeck makelaars ben ik sinds mei 2022 werkzaam als commercieel medewerker. Het idee dat ik mensen kan helpen met het vinden van een nieuwe woning en in de toekomst zelf bezichtigingen kan gaan geven motiveert mij enorm. Het is dan ook een leuk vooruitzicht dat Van Sonsbeeck makelaars mij doorgroeimogelijkheden biedt voor de toekomst.

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn familie en vrienden en ga ik graag borrelen of uit eten in een restaurant. Daarnaast ben ik een enorm wintersportliefhebber en ga ik ieder jaar graag op skivakantie naar de bergen.

Neem contact met ons op

VSM verhuur

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vsmverhuur.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur. Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van VSM verhuur en worden niet aan derden verstrekt.
NVMfundaVastgoed gecertificeerd